Vimar viljuškar Co., Ltd
Kontaktirajte nas

  Vimar viljuškar Co., Ltd

  Dodajte: Shangcheng, okrug, Hangћou, Dћuћang, Kina

  Tel: +86-571 8195 2852

  Faks: +86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Sajt: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Dom > Garancije

Svaki novi VIMAR viljuškar je pokrivena ograničena garancija.

Za 2 godine ili 2000 sati, zavisno od toga koji je na prvom mestu, od datuma prodaje, ali ne više od radio 2 godine nauиno od datuma B/L, na okviru, prenos, weldments tranzistor kontroliše komponente trakcije motor, motor za podizanje, hidraulične pumpe, punjač, zice amove gIava, hidrauličnih creva, servo komponente, cilindar pakovanje, ležajevi, opruge i kontrolni kablovi;

Six(6) mesecima ili 1000 sati, zavisno od toga koji na prvom mestu, iz B/L datum održavanja stavke koje uključuju motorno četke, obratite se saveti, komutatori, točkovi/gume, baterije i druge komponente nisu prethodno prekriven, a koja se obično naziva "vedar" segmenata...

Garancija je trajno praznina on opreme ako flagrantno zloupotrebljavati, prirodne katastrofe, što je dovelo do oštećenja opreme, nakon rashodovanja naslov, koriste u korozivnoj uslove ili preteranoj vlagi.

Garancija je trajno prazninu na opremi, ako nema redovno održavanje snimaju VIMAR zastupništva.

Garancija ne pokriva održavanje artikala, uključujući, ali nije ograničen na podmazujeљ masti i ulja, filtere ili uz male prepravke, ili sve stavke koje pružaju dokaze o nemaru, preoptereжenje, zlostavljanje, nesreća ili neadekvatno održavanje. Vlasnik opreme odgovornost je da ga održava u skladu sa VIMAR je preporučeni raspored održavanja, što je opisano u priručniku operatora.

Industrijske baterije i Иardћersi osim onih redovno dobijene na osnovu VIMAR nosiće uslove proizvođača.

Osim uklanjanja oštećenih delova i zamenu sa delovima koji ste dobili od VIMAR, je garancija za jedan deo niti oprema će biti praznina, ako bi se pokušalo svako alter, popravljanje, rastavljanje ili dodajte dodatne komponente ili uređaja u kamion bez izričite pisane nadležnosti VIMAR.

Pre nego što je garancija se može smatrati, garancija instalacija i registracija obrasca mora biti dovršeno i primljen kod VIMAR. Da dobiju najbolju uslugu od VIMAR ovlašćenih dilera, proиitao sa radom & održavanja sekcije priručnika vaš operator pre početnog upotrebe.

Molimo vas da kontaktirate VIMAR zastupništva za više informacija.

VIMAR ne pretpostaviti da RESPONSILITY ili odgovornosti za slučajne posledične ili posebnu štetu ili za gubitak od PROFITA ili štetu u TRGOVINI ili biznis, koji REZULTATE iz THE opreme.


Kontaktirajte nas
Adresa: Shangcheng, okrug, Hangžuu, Dћuћang, u Kini
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar Co., Ltd
Share: