Vimar viljuškar Co., Ltd
Categories
Dom > Novosti > Sadržaj

Će biti održan samit G20 Hangћou: 2016

Vimar viljuškar Co., Ltd | Updated: May 28, 2016Kina će biti domaćin samita 2016 grupa od dvadeset (G20) u u istočnom gradu od Hangzou, najpoznatiji po svom scenski jezero, na septembra 4-5, PresidentXi Jinpingannounced u Antaliji u ponedeljak.

Svoje teme će biti «izgradnja je inovativan, okrepljeno, međusobno povezanih i inkluzivne svetsku ekonomiju,"Ksi je rekao: dok je Obraćajući se radni ručak na tek zaključenom 10 samitu G20 u turskom primorskom gradu.

Pripreme u Kini, Ksi je rekao svetski lideri, će biti fokusirane na inovatori na znaci rasta, poboljšanje globalne ekonomske i finansijske uprave, jačanje međunarodne trgovine i investicija i unapređivanje razvoja sveobuhvatnog i međusobno povezanih.

"Potrebno je da se poveća zastupljenost i glas u razvoju tržišne ekonomije i zemlje u razvoju (u globalnom upravljanju), kako bi se unapredila mogućnosti svetske ekonomije da se odupru rizike," rekao je predsednik.

Objašnjavajući u Kini izbor teme i prioriteti, Ksi je konstatovao da je iako je Svetska ekonomija je izašla iz krize, oporavak dalje vrlo krhka i rast slabom.

"Trendovi i politiku velike ekonomije postaju sve više divergentan," rekao je. "Smo se trebaju nove izvore rasta za novi krug u prosperitet za svetsku ekonomiju."

U međuvremenu, reforma globalnog ekonomskog upravljanja nije išao glatko poslednjih godina i na članice G20 trebamo uzeti usklađene radnje koje će voditi međunarodnu ekonomsku saradnju, dodao je Xi.

Predsednik je takođe pozvao na usklađene napore da pomogne u smeni grupe iz mehanizma kriza kao odgovor na jedan od dugoročnog upravljanja, kako bi se učvrstili svoj status kao glavni forum za globalnog ekonomskog upravljanja.

"Kina će uzeti otvoren, transparentan i inkluzivne stav u pripremama i će poboljšati komunikaciju i koordinaciju sa sve članice G20 da zajednički održavaju, grade i razvijaju grupi na zdrav način", rekao je Xi.

Kina će preuzeti predsedavanje G20 1. Dec. 2015, i niza sličnih sastanaka će biti održan iduće godine, prema Wang Xiaolong, kineskog ministarstva inostranih poslova specijalni izaslanik na G20 poslove.

Američka PresidentBarack Obamavoiced podršku u Kini predsedništva, rekavši da se raduje da prisustvuje samitu u Hangћou.

TheUnited Statesis spremna raditi sa Kinom pažljivo da osigura uspeh na sastanak, rekao je Obama Xi na marginama samita Antalije.

Hangћou, stare nekoliko vekova grad sa populacijom od skoro 8,9 miliona, je glavni grad i najveći grad od Dћuћang provincije.

Zhejiang, poznate po svojim robusne privatnom vlasništvu preduzeća, na četvrtom mestu među 31 provincijalac nivou regiona Kini u uslovima ofGDPin 2014.

Ksi je radio u Zhejiang između 2002 i 2007 godine kao pokrajinskog odbora komunističke partije Kine.


Previous: Novi sajt dolazi!

Next: ne

Kontaktirajte nas
Adresa: Shangcheng, okrug, Hangžuu, Dћuћang, u Kini
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar Co., Ltd
Share: