Vimar viljuškar Co., Ltd
Kontaktirajte nas

  Vimar viljuškar Co., Ltd

  Dodajte: Shangcheng, okrug, Hangћou, Dћuћang, Kina

  Tel: +86-571 8195 2852

  Faks: +86-571 2886 0635

  E-mail: info@vimarforklift.com

  Sajt: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Dom > Centar za kupca


Garancija politike


Svaka nova oprema za VIMAR je pokrivena ograničena garancija.


za 15months ili 20: 00, zavisno od toga koji je na prvom mestu, od datuma B/L, na okvir, prenos, weldments tranzistor kontrole komponente, trakcije motor, motor za podizanje, hidraulične pumpe, punjač, zice amove gIava, hidrauličnih creva, servo komponente, cilindar pakovanje, ležajevi, opruge, i kontrolni kablovi;

six(6) mesecima ili 1000 sati, zavisno od toga koji na prvom mestu, iz B/L datum održavanja stavke koje uključuju motorno četke, kontakt savjete, prekidači i druge komponente nisu prethodno prekriven, a koja se obično naziva "vedar" delove, ali ne i gume.


Garancija je trajno prazninu na opremu ako flagrantno zloupotrebljavati, prirodne katastrofe, što je dovelo do oštećenja opreme, nakon rashodovanja naslov, koriste u korozivnoj uslove ili preteranoj vlagi.


Garancija je trajno prazninu na opremi, ako nema redovno održavanje je snimljen od strane VIMAR zastupništva.

Garancija ne pokriva održavanje artikala, uključujući, ali nije ograničen na podmazujeљ masti i ulja, filtere ili uz male prepravke, ili sve stavke koje pružaju dokaze o nemaru, preoptereжenje, zlostavljanje, nesreća ili neadekvatno održavanje. To je vlasnik opreme je odgovornost da se to održi u skladu sa VIMARpreporučeni raspored održavanja, što je opisano u priručniku operatora.


Industrijske baterije i Иardћersi osim onih redovno dobijene na osnovu VIMAR nosiće uslove proizvođača.

Osim uklanjanja oštećenih delova i zamenu sa delovima koji ste dobili od VIMAR, je garancija za jedan deo niti opreme će biti važeća ako je načinjen je od nekoga da menja, popravljanje, rastavljanje ili dodajte dodatne komponente ili uređaja u kamion bez izričite pisane nadležnosti VIMAR.

Pre nego što je garancija se može smatrati, garantni instalacija i registracija obrasca mora biti dovršeno i primljen kodVIMAR. Da biste dobili najbolju uslugu od VIMAR ovlašćenih dilera, proиitao radom & održavanje odeljaka priručnika vaš operator pre početnog upotrebe.

Možete da dobijete da kupite punu pokrivenost ili dodatne zaštite pokrivenost za do za dodatne 2 godine. Molimo vas da kontaktirate zastupništva VIMAR za više informacija.


VIMAR ne pretpostavlja RESPONSILITY ili odgovornosti za slučajne, posledične ili posebnu štetu ili gubitak zarade ili oštećenja trgovine ili poslovanja koje nastaju kao posledica opremu.


Kontaktirajte nas
Adresa: Shangcheng, okrug, Hangžuu, Dћuћang, u Kini
Telefon: +86-571-8195 2852
 Faks:+86-571-2886 0635
 E-pošta:info@vimarforklift.com
Vimar viljuškar Co., Ltd
Share: